Κρασιά

Ρετσίνα

Οίνος Λευκός Ξηρός

Ονομασία Κατά Παράδοση

Ποικιλίες: Βηλάνα, Θραψαθήρι

Περιοχή: Ηράκλειο, Κρήτη

Terroir: Αμπελώνες σε επικλινή εδάφη σε λόφους έως 350 m, με δροσερούς ανέμους.

Οινοποίηση: Οινοποίηση στους 16-20ο C κατά τη διάρκεια της οποίας προστίθεται ρετσίνι, για το χαρακτηριστικό άρωμα.

Προσωπικότητα: Λαμπερό κιτρινοπράσινο χρώμα. Αρώματα πεύκου και λευκόσαρκων φρούτων. Ευχάριστη γεύση με φρουτώδη επίγευση.