Κρασιά

Μαυροδάφνη

Οίνος Ερυθρός Γλυκός

Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Πάτρα

Ποικιλίες: Μαυροδάφνη, Κορινθιακή

Περιοχή: Πελοπόννησος

Terroir: Αμπελώνες σε επικλινή εδάφη προσαρμοσμένοι στο μικροκλίμα της περιοχής και στον παραδοσιακό τρόπο καλλιέργειας.

Οινοποίηση: Η αλκοολική ζύμωση γίνεται κάτω από ελεγχόμενες θερμοκρασίες και διακόπτεται με την προσθήκη αλκοόλης όταν το επίπεδο των σακχάρων φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Ακολουθεί παλαίωση σε δρύινα βαρέλια για 1 χρόνο τουλάχιστον.

Προσωπικότητα: Βαθύ κόκκινο χρώμα. Αρώματα κόκκινων ξηρών φρούτων, σοκολάτας και καφέ. Πληθωρική, γεμάτη γεύση με ισορροπημένη οξύτητα.