Κρασιά

Κρητικός Τοπικός Ροζέ

Οίνος Ροζέ Ξηρός

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη

Ποικιλίες: Κοτσιφάλι, Μανδηλάρι

Περιοχή: Επικλινείς αμπελώνες από ημιορεινές κοινότητες του Ν. Ηρακλείου Κρήτης

Terroir: Αμπελώνες με χαμηλά ποσοστά υγρασίας, και δροσερούς ανέμους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που βοηθούν στην ομαλή ωρίμανση.

Οινολογία: Παραμονή των στέμφυλων για εκχύλιση του χρώματος για 11 ώρες και ζύμωση σε θερμοκρασίες 16-19ο C με την προσθήκη επιλεγμένων ζυμών.

Προσωπικότητα: Λαμπερό ροζέ χρώμα. Κομψά αρώματα κόκκινων φρούτων και ροδοπέταλων. Ευχάριστη, δροσερή γεύση με αρωματική επίγευση.